“Gruaja tek Gruaja” me pjesmarjen e nxënësve të gjimnazit “28 Nëntori” dhe gjimnazit “Oso Kuka” kane organizuar flash mob-in “Bashkë kundër ekstremizmit dhe radikalizmit të dhunshëm.

PUBLICITET