Në qëndrat komunitare “Për Familjen” të Bashkisë Shkodër vazhdojnë aktivitetet në mbështetje të individëve dhe familjeve më në nevojë.

Festat e fundvitit janë momenti më i mirë që secili prej nesh të bëhet pjesë e dhurimit, mbështejes dhe solidaritetit.

Bashkia falenderon individët dhe bizneset që po bëhen pjesë e mbështejes në sfidën tonë të përditëshme më synim dhurimin e buzëqeshjës dhe të ngrohtësisë për familjet në vështirësi, për fëmijët dhe prindërit e tyre.