Ne kuader te zhvillimit te sportit dhe turizmit ne Liqenin e Shkodres, Bashkia Shkoder dhe shoqata Water Sports in the Lake, organizojne aktivitetin “Triathlon Labeat”.

Nje aktivitet i pervitshem dhe i kthyer ne tradite tashme ne zonen turistike te Shirokes.