Ardian Kola është emëruar sot drejtues i institucionit më të ri, Agjensisë Vendore të Kadastrës.

Agjensia e Kadastrës është një bashkim i dy institucioneve të mëparshme, Hipotekave dhe ALUIZNI, bashkim i cili pritet t`u japi fund sorallatjeve të panevojshme të qytetarëve.

Ardian Kola ishte një nga emrat e lakuar si kandidat për kryetar Bashkie deri ditën e fundit të shpalljes së kanditurave nga Partia Socialiste.