KRYETARI I KOMUNËS KASTRAT, VIKTOR POPAJ URON TË GJITHË BANORËT. Banorët e Komunës së Kastratit, kanë kremtuar këtë të shtunë, festën e Shen Markut. Besimtarë të shumtë kanë marrë pjesë ne meshen e shenjte te mbajtur pranë kishës së Bajzës.

Gjatë meshës solemne u dhane mesazha te forta te paqes dhe te harmonise mes njeri tjetrit, por edhe msazhe te cilat vijne ne perkujtim dhe vleresim te vepres se shen markut. Kryetari I Komunes se Kastratit Viktor Popaj me kete feste te vecante ka uruar te gjithe besimtaret.