Besimtaret katolike ne Shkoder marrin pjese ne procesionin e Udhes se Kryqit.

Qindra besimtare jane pjese e ketij procesioni i cili shoqerohet nga 12 ndalesa te cilat perkujtojne vuajtjet e Jezu Krishtit.

Mesazhi i Famullitarit te Shkodres shkon per familjet e varfra, per te gjithe personat ne nevoje dhe familjet qe po perballen me permbytjet.

I pranishem ne procesion edhe Arqipeshkvi i Dioqezes Shkoder – Pult Mons. Angelo Massafra

PUBLICITET