Biblioteka e Shkodrës “Marin Barleti” ka hapur siparin e vitit të 11-të radhazi të festivalit letrar, një aktivitet ky ku shkrimtarë të ndryshëm ftohen për të folur rrethe temave apo krijimtarisë së tyre.

Drejtori Çuni tregon se cilat do jenë risitë e festivalit të 11-të letrar në Shkodër.

I ftuar në hapje të festivalit letrar të këtij viti ishte shkrimtari i ri Andreas Dushi.

Festivali letrar i Shkodrës edhe këtë vit ka rezervuar tema interesante dhe patjetër edhe autor të spikatur të cilët do jenë gjatë javëve të këtij aktivitet të përvitshëm tashmë.