NGJARJA NË FSHATIN OMARAJ TË KOMUNËS POSTRIBË, DËME TË SHUMTA MATERIALE .Rreshqitja e nje masivi guresh ne fshatin Omaraj te Komunes Postribe ne Qarkun e Shkodres, ka krijuar frike dhe panic tek banoret e zones.

Ngjarja eshte regjistruar ne oret e par ate te 15 Janarit, ku si rezultatit I rreshqitjes se masivit te gureve, eshte demtuar banesa e familjes dushaj banues ne kete zone te komunes Postribe, si dhe per disa ore eshte bllokuar edhe segmenti qe lidh Mesin me Prekalin.

Nga ana tjeter, familjare te traumatizuar nga ngjarja, I kane drejtuar apelin shtetit shqiptar per ndihme pasi jane ne meshire te fatit.

Sipas banoreve te zones, nje situate e tille nuk ishte degjuar me pare por nga ana tjeter, tashme pervec demeve te shkaktuara shume banore te zones kane frike te jetojne ne kete zone e cila mund te jete e ekspozuar edhe ndaj rreziqeve te tjera te rreshqitjes se masisveve gurore te cilat jane te shumta ne kete zone te Kopmunes Postribe ne Qarkun Shkoder.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/KlZ3-3VuNwI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
PUBLICITET