Një 40-vjeçar nga fshati Grudë e Re në Shkodër është me shumë fat, ndërsa ka arritur të mbijetojë pasi ka rënë në një pus mbi 35 metra të thellë.

Sokol Lulashi, u nxor gjallë falë ndërhyrjes së efektivëve zjarrfikëse dhe u dërgua në spitalin rajonal të Shkodrës për ndihmë mjekësore të mëtejshme