Përveç atyre qytetarëve që para pak ditësh protestuan për përfshirjen e biznesit të vogël në skemën që qeveria parashikoi ka dhe nga ato që shfaqin interesin e tyre për të punuar me një biznes që është i përfshirë në tvsh.

Janë këta biznesmenë që para ministrit të financave dhe ekoniomisë Arben Ahmetaj shtruan idetë e tyre.

Ministry Ahmetaj shpjegoji para biznesmenëve planin që qeveria ka ndërmarrë I cili nuk konsiston shkelje të biznesit të vogël.

Mesa duket disa nga biznesmenët janë ndërgjegjësuar, dhe janë pro vendimit të qeverisë por sesi do vijojë kjo situatë në bizneset e qytetit të shkodrës mbetët për tu parë.