Kryetarja e bashkisë Voltana Ademi ka bërë një kërkesë që rruga nga Boga në Qafë Thore të hapet nga bora për të mundësuar lëvizjen e banorëve të fshatit turistik të Thethit dhe fshatrave të tjerë atje.

Kryebashkiakja duke u shprehur edhe për situatën e përgjithshme tha se shumë rrugë, rrugica dhe trotuare në qytetin e shkodrës tashmë janë hapur.