Ndërprerja e reshjeve të borës në pjesën më të madhe të qarkut Shkodër ka bërë që situata të përmirësohet shprehet prefekti i qarkut Shkodër Çesk Millja.

Sipas prefektit firmat që mirëmbajnë rrugët pasi nisën reshjet e borës ndërhynë në kohë vonesë gjë e cila solli vështirësi.

rrugën do të kenë një kontroll të vazhdueshëm në mënyrë që të jenë në gatishmëri atëherë kur është e nevojshme

Problem mbeten disa akse rurale në Malësinë e Madhe, njësitë e Dukagjinit në Shkodër në fshatra të ndryshëm dhe Fierza në Pukë që është e bllokuar…

Shtabi i Emergjencave Civile në prefekturën e Qarkut Shkodër deklaroi prefekti Millja po ndjek situatën në të gjitha zonat ku ka probleme për të ndërhyrë në kohën e duhur në favor të banorëve atje.