Mospërfshirja e deputetëve në ndihmë ka shkaktuar pakënaqësi tek qytetarët.

Ato shprehen se nuk do te votojnë në zgjedhjet e qershorit nëse deputetet vazhdojnë të qëndrojnë indiferent dhe të kujtohen vetem kur duan vota për tu bërë deputet .

Ditët e fundit kanë qenë të vështira në të gjithë qarkun Verior për shkak të reshjeve të borës dhe ngricave.

Situata është e rënduar jo vetëm në fshatrat dhe zonat e thella malore, por edhe në qendër të qytetit të Shkodrës ku bora dhe akulli ka mbuluar pjesën më të madhe të rrugëve dhe trotuareve.

Pavarësisht këtyre problematikave, asnjë deputet i zonës nuk është parë në terren për të pyetur ato që i kanë votuar nëse kabnë ndonnjë nevojë .

Kjo vlen dhe për këshilltarët e këshillit bashkiak në shkodër që janë deputet e qytetit por për fat të keq asnjë prej tyre nuk në terren tek familjet në nevojë .https://youtu.be/gxXmem_Akho