Kryeministri i vendit Edi Rama ka publikuar foton e ditës në Instagram,e cila është shkrepur gjatë konferencës për shtyp ditën e sotme pas mbledhjes së qeverisë për tetë kërkesat e studentëve.

Në foto duket kryeministri Rama përtej një xhami ku është gdhendur shqiponja dykrenare me përkrenaren e Skënderbeut mbi kokë.

Rama është prej politikanëve më aktivë në rrjetet e tij sociale. Shpesh herë ai publikon foto dhe video që nuk janë të lidhur me politikën por edhe me jetën e tij private.