PIC BY Survival/CATERS NEWS (PICTURED: Little is know about the lonesome figure, but Survival International worker, Fiona Watson, caught a glimpse of his way of life, from a make-shift home, to a hunting hole) - Dubbed the loneliest man in the world, a solo tribesman who has lived alone in the Amazon Rainforest for more than 20-years has been captured on film for the first-time. Spotted at a distance, the mysterious tribesman is seen swinging a hand-made axe against a tree, in the Tanaru indigenous territory in Rondnia, which is thought to be the first-time hes ever been captured on film. Believed to be between 55 and 60 years old, very little is known about the lonesome figure who is classed as uncontacted meaning hes never spoken to anyone from mainstream civilization. - SEE CATERS COPY

Një burrë, i cili jeton në Rondonia të Brazilit, mendohet të jetë anëtari i fundit i fisit të tij, që u “shfarros” nga fermerët në vitin 1995.

I njohur ndryshe si “njeriu në vrimë”, ai jeton në kasolle dhe për të siguruar ushqim gjuan me hark dhe shigjetë, si në epokën e gurit.

Fotografitë e kasolles së tij tregojnë gjithashtu shkopinjtë prej bambuje, shtiza druri, si dhe një nga vrimat e kurthit për të zënë kafshët.

Ekspertët e zbuluan atë fillimisht në xhungël në vitin 1996 dhe fytyra e tij u filmua për herë të parë në vitin 1998.

Burri, i cili mund të jetë rreth 50 vjec tani, mendohet se ka jetuar vetëm aty për 22 vitet e fundit duke përdorur harkun dhe shigjetën për të siguruar ushqimin.