I njohur si bilbili I këngës popullore, Bujar Qamili do të vijë për adhuruesit e këngës popullore në pallatin e kongreseve në Tiranë me interpretime live nga repertori I  tij I pasur ku do të dominojë kënga shkodrane.

Përveq muzikës nuk do mungojë dhe humori shkodran. Për humoristin shkodran besnik Çinari është një nder që pas suksesit të “Gomarit të Babatasit” Shkodra te të shkojë dhe njëherë në Tirana.

Ndërkohë drejtori I shkollës artistike “Prenk Jakova”, Anton Kaftalli tregon se recitali do të korrë një sukses të vërtetë.

Ndërkohë mjeshtri Bujar Qamili I pyetur se përse nuk po organizon koncerte në qytetin e Shkodrës, shprehet se për shkak të hapësirës së vogël që ofron Teatri Migjeni , kjo gjë është e pamundur.

Megjithatë premton që një pjesë të recitalit do ta zhvillojë në pallatin e kongreseve të qytetit të Shkodrës.

 

PUBLICITET