Grabitet një tregtar rrobash, Skënder Beqiri në qytetin e Peqinit.
Një çift bashkëshortësh kanë lidhur dhe dhunuar tregtarin.

Ngjarja ka ndodhur gjatë natës në banesën në banesën e tregtarit
Grabitësit e kërcënuan me jetë e i vodhën paratë e sendet me vlerë.

Nuk dihet identiteti i grabitësve apo sasia e parave të grabitura
75- vjeçari Skënder Beqiri ndodhet në gjendje të rëndë në spitalin e Elbasanit.