Kamerat e sigurisë kapën momentin kur një burrë i zemëruar në Teksas rrahu një grua dhe hodhi trupin e saj të vogël në rrugë, ndërsa u zunë për një hapësirë parkingu.

Gruaja u rrah për spital pasi doli nga makina e saj në parkingut e një restorantit në San Antonio në SHBA, gjatë muajit shtator.

Fillimisht nisi debati me një grua që drejtonte mjetin, por ajo u largua nga vendi i ngjarjes.

Më pas, ishte pasagjerja që reagoi ndaj burrit pasi ai shkelmoi mjetin e vogël, për ta pësuar rëndë.

Burri përplas pa mëshirë kokën e saj mbi një makinë tjetër.