Pas dy takimeve atë në Anën e Malit dhe në Shkodër, bashkia e këtij qyteti është ndalur në njësinë administrative Rrethina.

Është vetëm takimi i tretë i një serie prej 10 takimesh që do të zhvillojmë me gratë e vajzat e njësive administrative dhe në qytet.Në fjalën e saj, por edhe gjatë bashkëbisedimit të hapur me grate e pranishme,

kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi tha se këto takime do të ndikojnë për të përgatitur një buxhet edhe më të mirë se vitet e kaluara,

me pranë nevojave të banorëve në territor, sepse kanë një faktor të shtuar, zërin e grave e vajzave shkodrane.

Synimi kryesor është ndërgjegjësimi i grave dhe pjesëmarrja e tyre në konsultimet publike duke prezantuar problematikën me të cilën ndeshen çdo ditë.