Vllaznia dhe privatizimi i saj ka qënë në fokus të emisionit tonight në ekranin e Star Plus, gjatë intervistës së kësaj të marte, ku e ftuar ka qënë kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi.

Kryebashkiakja Ademi ka folur për gjëndjen aktuale të ekipit por edhe sa i takon procesit të privatizimit të klubit, një proces i cili ka nisur prej disa muajsh. Klubi i futbollit Vllaznia, tashmë është në fazën e plotësimit të të gjithë dokumentacionit, falë edhe konsulencës me kompanitë e huaja në mënyrë që gjithcka të jetë gati dëri në mbyllje të këtij viti, ku në 2018-en do të nis edhe shitja e aksioneve për klubin më të vjetër në Shqipëri