-3 C
Shkoder, AL

LIVING – DAJTI EKSPRES

http://www.youtube.com/watch?v=H_gpjqQaxQ4

LIVING – KANTINA MIQESIA 12.11.2017

http://www.youtube.com/watch?v=79Pk83Q7BbY

LIVING – NATYRAL RAZMA RESORT

http://www.youtube.com/watch?v=tuO5MYVrY5Q

ANILA KALLESHI – LIVING 15.10.2017

Dietologia e mirënjohur Anila Kalleshi, e ftuar në Living - Star Plus Tv për të na folur mbi dietat dhe teknikat e dobësimit. http://www.youtube.com/watch?v=-saM5LuorPk

LIVING – GO4PEACE

http://www.youtube.com/watch?v=y_5ri_zvEQI

LIVING – NJË PASDITE ME ZEF MURIN

http://www.youtube.com/watch?v=4N8QFOkxMT0

LIVING – FILATELI DHE NUMIZMATIKE SHKODRANE

 (Emision nga Emanuel SMAKAJ)http://www.youtube.com/watch?v=Mwubu3oVPaw

LIVING – 30.04.2017

http://www.youtube.com/watch?v=5PtlZrRkyt0

LIVING – ISHULLI I 365 ALTAREVE

  (Reportazh nga Emanuel Smakaj)http://www.youtube.com/watch?v=DA8TL0auRfA