NIGHT STAR – 03.02.2018

http://www.youtube.com/watch?v=_sBgibNSIDM

NIGHT STAR – 21.01.2018

http://www.youtube.com/watch?v=d3VpyywsKYM

EDI RAMA NË NIGHT STAR

Dhe ndodh qe te marrësh interviste Edi Rames, jo Kryeministrit por njerit pre Dj me te mire qe kemi ne Shkoder.

NJË SHKODRAN SI LUIZ EJLLI

Luiz Ejlli eshte nje nder kengetaret mjaft simpatik i cili ka dhuruar jo pak kenge te bukura e qe kane mbetur gjate ne memorien e publikut.

GENA DHE EDLIR BEGOLLI RRËFEJNË SEKRETET NË NIGHT STAR

Gena dhe Edlir Begolli tregojne se kane fjetur bashke shume here.

ENCA HAXHIA – STAR PLUS TV

http://www.youtube.com/watch?v=3_LMbCZyg0U

NIGHT STAR – 30.11.2017

http://www.youtube.com/watch?v=ehJEElflEOc

BOTA