STAR MEMORY – 06.05.2017

http://www.youtube.com/watch?v=0jNl3YMvOQo

DREJT NËNTORIT TË BARDHË

NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA, E CILI FLET PER KRIMET E KOMUNIZMIT, PERSEKUTIMIN NDAJ KLERIKE DHE NDAJ FESE. PJESEMARRES: DOM GJERGJ SIMONIhttp://www.youtube.com/watch?v=OE8EW9aa_Hk ...

SHAN PICI

“SHAN PICI, ARTISTI I FOTOGRAFISË”

NË ATELIENË E NJË SKULPTORI

REPORTAZH BIOGRAFIK PËR SKULPTORIN SKENDER KRAJA,

MUZIKA NË DASMËN SHKODRANE

Dasma tradicionale shkodrane ka qenë një ndër ngjarjet më madhore dhe më të rëndësishme për familjen dhe shoqërinë shkodrane. Kjo ngjarje përbëhej nga rregulla strikte të shtrira në kohë.

RRETHIMI I SHKODRES

Pjesëmarrës: BAJRAM XHAFA, BESI BEKTESHI, NDRICIM MLIKA

Frederik Rreshpja

Frederik Rreshpja - I lindun më 1941, a 1940, âsht nji legjendë për së gjalli. Njohësit seriozë të poezisë ia nisin kuvendit të entuziazmuem sapo përmendet emni i Fred Rreshpes. Në jetën publike dhe në skenën letrare të Shqipnisë, ai nuk âsht i pranishëm. Përmbledhjet e poezisë së tij nuk gjenden mâ në shitje. 

I FUNDIT I AHENGUT SHKODRAN

SHYQYRI ALUSHI - Një dokumentar biografiko-artistikhttp://www.youtube.com/watch?v=wviruVU4r7g

KRYETARET E BASHKISË SHKODËR 1865-2015

KRYETARET E BASHKISE SHKODER 1865-2015 – NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA. NJE UDHETIM HISTORIK I BASHKISE SE QYTETIT TE SHKODRE. PJESE E DOKUMENTARIT:...

STAR MEMORY – ARGJENDARËT E ARTISTIKES

Argjendarët në Pazarin e Vjetër të Shkodrës - Argjendarët e Ndërmarrjes Artistike

BOTA