SITUATA AKTUALE NE PD-ne E SHKODRËS

I ftuar kryetari i PD-së Shkodër Ramiz Çobaj 

FATLUM NURJA

I ftuar në studio Fatlum Nurja (Ekspert i pushtetit vendor / Koordinator i FRD-së Shkodër)

GODINA E RE E FOTOTEKES MARUBI

Për herë të parë në media do flasim me detaje në një emision të plotë kushtuar godinës së re të Fototekës Kombëtare Marubi dhe Muzeut Marubi. Cili është projekti i plotë dhe si mendohet implementimi i tij? Kur do fillojnë punimet, kur parashikohet përfundimi i tyre? Sa ka kushtuar? Si mendohet sistemi dhe cili është projektimi i ri i tre kateve?

TESTIMI I MJEKËVE

GALIQI: KY TESTIM NUK ËSHTË I NEVOJSHËM, SHËNDETËSIA KA PROBLEME TË TJERA. Testimi I mjekeve ka qene ne fokusin e emisionit te radhës Tonight ne Star Plus. Nen drejtimin e gazetarit Mirsad Sylja, I ftuar I radhës ka qene një nga emrat e njohur te bluzave te bardha ne Shkodër, mjeku I njohur Gezim Galiqi. Por gjate kësaj bisede ka pasur edhe intervista te bluzave te bardha te cilët kane shprehur opinionin e tyre pro dhe kundër këtij testimi I cili është vendosur si kusht nga ministria e shëndetësisë.

MASTER-PLANI I VELIPOJES

Tonight - Star Plus Tv

“AHMET ZOGU, PRESIDENTI QE U BE MBRET”

Tema: "Ahmet Zogu, Presidenti që u bë mbret". I ftuar Blendi Fevziu.

BOTA