KATËR SHPREHI TË NJERËZVE TË LUMTUR, TË CILAT DUHET T’I PRAKTIKONI EDHE JU

Ka shumë gjëra të cilat njerëzit mund t’i praktikojnë në përditshmëri për të qenë më të lumtur.

UISKI “TRUMP”, SHITET PËR 6 MIJË PAUND NË ANKAND

Një shishe e rrallë uiski me autografin e presidentit të zgjedhur amerikan, Donald Trump, është shitur për 6 mijë paund ose rreth 7 mije euro

1 NË 20 PERSONA NUK DO TË DALË NGA SHTËPIA KËTË TË PREMTE

Një në 20 persona është aq supersticioz sa këtë të premte, më datë 13 nuk do të dalë nga shtëpia, për të minimizuar sa më shumë mundësinë e fatit të keq.

RRATHËT E ZINJ POSHTË SYVE, TREGUES SE MUND TË VUANI NGA DIÇKA SERIOZE

Ndodh shpesh që të dalim përpara pasqyrës dhe të dallojmë rrathë të zinj poshtë syve. Normalisht kjo është një shenjë se mund të keni ekzagjeruar me alkoolin apo me pagjumësinë.

SHKENCËTARËT ZBULOJNË MËNYRËN PËR TË RI-RRITUR DHËMBËT

Vetëm mendimi i të shkuarit te dentisti për të mbushur një dhemb mund të shkaktojë frikë.Por një studim i ri sugjeron se këtyre udhëtimeve të tmerrshme po i vjen fundi.

SI VDES NJERIU NGA I FTOHTI? SI JEPET NDIHMA NË RASTE TË TILLA

Temperaturat e ulëta mund të çojnë në vdekje dhe këtë e kanë treguar të paktën 20 viktima që erdhën si pasojë e të ftohtit në Eruopë.

JA SHURUPI PËR KOLLË NË KUSHTE SHTËPIE

Ky është padyshim lajmi që kushdo që po vuan nga ftohja për shkak të dimrit nuk dëshiron të dëgjojë, por sipas shkencëtarëve, ilaçet për kollën janë praktikisht të padobishme.

TRUPIT TË NJERIUT I SHTOHET NJË TJETËR ORGAN

Në 78 organet që përbëjnë trupin e njeriut, tanimë mund të shtojmë një tjetër: “mesentery”.

A ËSHTË KJO PROVË E JETËS NË MARS? NASA ZBYLON DIÇKA TË PABESUESHME

Sërish entuaziazëm tek të apasionuarit pas alienëve. Ata besojnë se kanë gjetur një tjetër shenjë jete gjatë kërkimeve në Mars.

MOZAIKU I “VAJZËS CIGANE”, ME BAKLLAVA HYN NË “GUINNESS”

Plot 60 mjeshtra bakllavaje, 15 artistë mozaikësh dhe 100 fëmijë kanë punuar së bashku në Turqi për të prodhuar “mozaikun më të madh në botë me bakllava”.

BOTA