25 C
Shkoder, AL

MAKINAT E PARA VITIT 2000 DO TË ÇREGJISTROHEN, GATI VENDIMI I QEVERISË

‘Makinat e para vitit 2000 do të çregjistrohen’– gati vendimi i qeverisë

ENERGJIA, ÇMIMI NUK NDRYSHON. OSHEE: KOMPANITË E MËDHA TA BLEJNË NË TREG

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) nuk do të kërkojë ndryshimin e asnjë tarife energjie për konsumatorët familjarë dhe bizneset për vitin 2017.

FERMERËT, ASNJË LEK NGA TVSH. E PAZBATUESHME SKEMA E RIMBURSIMIT

Fermerët, asnjë lek nga TVSH. E pazbatueshme skema e rimbursimit

RAPORTI I BANKËS BOTËRORE – SHQIPËRISË I DUHET NJË DEKADË TË KAPËRCEJË VARFËRINË

Banka Botërore vlerëson se mjerimi në Shqipëri ka ardhur në rritje, duke e shtuar numrin e atyre që jetojnë në varfëri me tre herë brenda viteve 2008-2010.

MBAHET PËR TË KATËRTIN VIT NË ZADRIMË PANAIRI I GJELIT TË DETIT

Mbahet për të katërtin vit në Zadrimë Panairi i Gjelit të Detit

MUAJT E BUJQËSISË, ZHVILLOHET FESTIVALI I VERËS SHQIPTARE

Muajt e Bujqësisë, zhvillohet Festivali i verës shqiptare

MAQEDONIA BLLOKON PRODUKTET SHQIPTARE, PANARITI: RECIPROCITET “SJELLJA E MAQEDONASVE, E QËLLIMSHME”

Maqedonia bllokon produktet shqiptare, Panariti: Reciprocitet "Sjellja e maqedonasve, e qëllimshme"

INDUSTRIA E NAFTËS, LIGJI I RI NDALON SHITJEN E KUOTAVE PËR ARSYE TË SIGURISË...

Industria e naftës, ligji i ri ndalon shitjen e kuotave për arsye të sigurisë kombëtare

TURIZMI NË KRYE, NË VERË EKONOMIA PËRFITOI GJYSMË MILIARD EURO

Turizmi në krye, në verë ekonomia përfitoi gjysmë miliard euro

MIRATOHEN SHTESAT NË BUXHET PËR KUVENDIN, PRESIDENCËN, PARTITË

Miratohen shtesat në buxhet për Kuvendin, Presidencën, Partitë

Na ndiqni

78,960FansaPëlqeje
2,720NdjekësitNdjek
179NdjekësitNdjek
0AbonentëAbonohu

BOTA