24 C
Shkoder, AL

POLITIKE

BAZHDARI: BASHKIA NJË PROJEKT AMBICIOZ PËR BUJQËSINË

KANDIDATJA E MAZHORANCËS TAKOHET ME BANORËT NË BËRDICË DHE ANË TË MALIT. Bujqësia dhe mbështetja financiare, teknike dhe ndërmjetësuese qe duhet te luaje bashkia ne bashkëpunim me fermerët dhe qeverinë . Ka qene ky thelbi i takimeve te realizuara nga kandidatja për kryetare bashkie Keti Bazhdari me banoret e komunës Bërdice.

BAZHDARI: BASHKIA NJË PROJEKT AMBICIOZ PËR BUJQËSINË

KANDIDATJA E MAZHORANCËS TAKOHET ME BANORËT NË BËRDICË DHE ANË TË MALIT. Bujqësia dhe mbështetja financiare, teknike dhe ndërmjetësuese qe duhet te luaje bashkia ne bashkëpunim me fermerët dhe qeverinë . Ka qene ky thelbi i takimeve te realizuara nga kandidatja për kryetare bashkie Keti Bazhdari me banoret e komunës Bërdice.

TRAJNIM ME TË RINJTË, FRPD DHE FRESSH ULEN NË NJË TAVOLINË

U ORGANIZUA NGA INSTITUTI SHQIPTAR PËR STUDIME NDËRKOMBËTARE. Instituti shqiptar për studime ndërkomnbëtare ka mbledhur në qytetin e Shkodrës të rinjtë e dy forumeve më të mëdha politike, FRPD të Partisë Demokratike dhe FRESH të Partisë Socialiste. Përkundër bindjeve politike dhe forcës politike që përfaqësojnë, tregon koordinatori i institutit shqiptar për studime ndërkombëtare, të rinjtë u ulën në një tryezë për të diskutuar e debatuar.

TRAJNIM ME TË RINJTË, FRPD DHE FRESSH ULEN NË NJË TAVOLINË

U ORGANIZUA NGA INSTITUTI SHQIPTAR PËR STUDIME NDËRKOMBËTARE. Instituti shqiptar për studime ndërkomnbëtare ka mbledhur në qytetin e Shkodrës të rinjtë e dy forumeve më të mëdha politike, FRPD të Partisë Demokratike dhe FRESH të Partisë Socialiste. Përkundër bindjeve politike dhe forcës politike që përfaqësojnë, tregon koordinatori i institutit shqiptar për studime ndërkombëtare, të rinjtë u ulën në një tryezë për të diskutuar e debatuar.

VOLTANA ADEMI, PREZANTON PROJEKT PROGRAMIN PËR ZHVILLIMIN RURAL

ADEMI: JANË PESË AKSE KRYESORE NË TË CILAT DO TË BAZOHET ZHVILLIMI RURAL. Zhvillimi rural si një fushe shume e rëndësishme e zhvillimit, ka qene ne fokusin e prezantimit te projekt programit per kete fushe nga kandidatja e Partise Demokratike per Bashkine Shkoder Voltana Ademi. Gjate këtij takimi me prezencën edhe te eksperteve dhe fermerëve te zonës se Shkodrës, Voltana Ademi ka prezantuar këtë projekt program ne te cilin janë te fokusuar pese akse kryesore, te cilat bazohen edhe ne direktivat e Bashkimit Europian.

VOLTANA ADEMI, PREZANTON PROJEKT PROGRAMIN PËR ZHVILLIMIN RURAL

ADEMI: JANË PESË AKSE KRYESORE NË TË CILAT DO TË BAZOHET ZHVILLIMI RURAL. Zhvillimi rural si një fushe shume e rëndësishme e zhvillimit, ka qene ne fokusin e prezantimit te projekt programit per kete fushe nga kandidatja e Partise Demokratike per Bashkine Shkoder Voltana Ademi. Gjate këtij takimi me prezencën edhe te eksperteve dhe fermerëve te zonës se Shkodrës, Voltana Ademi ka prezantuar këtë projekt program ne te cilin janë te fokusuar pese akse kryesore, te cilat bazohen edhe ne direktivat e Bashkimit Europian.

SHELQETI NGJYROSET BLU, GARANCI PËR FITORE

ZEF HILA PREMTON PROJEKTE KONKRETE PËR ZHVILLIMIN E ZONËS. Entuziazmi I banoreve eshte I pranishem ne cdo takim te kandidatit te PD-se ne BAshkine Vau Dejes, Zef Hila. E tilla ka qene pritja, edhe ne fshatin Shelqet. Kandidati I PD-se, eshte pritur me entuziazem dhe me nje garanci per fitore ne zgjedhjet e 21 Qershorit.

SHELQETI NGJYROSET BLU, GARANCI PËR FITORE

ZEF HILA PREMTON PROJEKTE KONKRETE PËR ZHVILLIMIN E ZONËS. Entuziazmi I banoreve eshte I pranishem ne cdo takim te kandidatit te PD-se ne BAshkine Vau Dejes, Zef Hila. E tilla ka qene pritja, edhe ne fshatin Shelqet. Kandidati I PD-se, eshte pritur me entuziazem dhe me nje garanci per fitore ne zgjedhjet e 21 Qershorit.

HEQJA E FLAMUJVE, PS ZHBLLOKON SHESHET

SHOSHI: I PËRGJIGJEMI INTERESIT QYTETAR DHE INICIATIVËS SË NISUR NGA NE.http://www.youtube.com/watch?v=q1InX6gNHxI

HEQJA E FLAMUJVE, PS ZHBLLOKON SHESHET

SHOSHI: I PËRGJIGJEMI INTERESIT QYTETAR DHE INICIATIVËS SË NISUR NGA NE.http://www.youtube.com/watch?v=q1InX6gNHxI

Na ndiqni

77,205FansaPëlqeje
2,720NdjekësitNdjek
179NdjekësitNdjek
0AbonentëAbonohu

BOTA