ZBULOHET ARSENAL ARMËSH, DYSHIME PËR NJË SULM NDAJ KRYEMINISTRIT SERB

Në Serbi, policia tha se e ka evakuuar të shtunën kryeministrin serb Aleksandër Vuçiç dhe familjen e tij në një “vend të sigurt”, pasi që gjeti një sasi armësh, përfshirë edhe një raketahedhës afër shtëpisë së prindërve të tij, që ai e vizitonte shpesh.

ZV.MINISTRI MAQEDONAS SHKAKTON AKSIDENT DHE IA MBATH, POLICIA I VIHET NGA PAS

Zv.ministri i Punës i Maqedonisë, Dime Spasov, ka përplasur disa makina me makinën e tij dhe nuk ka ndaluar, por është arratisur.

KUVENDI I KOSOVES DESHTON T’I DREJTOHET BE-SE ME DEKLARATEN PER LIBERALIZIMIN E VIZAVE

Kosovë - Kuvendi dështon t’i drejtohet BE-së me deklaratën për liberalizimin e vizave

GREQIA:TE NDERTOHEN DHE 8 MIJE VARRE TE USHTAREVE NE SHQIPERI

Greqia:Të ndërtohen dhe 8 mijë varre të ushtarëve në Shqipër.i Agimi i Artë: Shqiptarët të lejojnë varrezat në Jug. Agimi i Artë: Shqiptarët, jo armiq, jemi komshinj të mirë.

DORA E FORTË E MALIT TË ZI KALON NË HIJE

Fatet e Malit të Zi ai ka gati tridhjetë vjet që i përcakton: herë si funksionar komunist, herë si President, herë si kryeministër.

PAPA FRANÇESKU MUND TE VIZITOJE KOSOVEN NE SHTATOR TE VITIT 2017

Vizita e Demaj në Vatikan - Papa Françesku mund të vizitojë Kosovën në shtator 2017

DUSHO MARKOVIÇ,KRYESPIUNI QE PO BEHET KRYEMINISTER I MALIT TE ZI

Dusho Markoviç,kryespiuni që po bëhet kryeministër i Malit të Zi

ISH KOMANDANTI SERB I ARRESTUAR NE MAL TE ZI:NDIHEM I KERCENUAR NGA TE BURGOSURIT...

Ish-Komandanti serb i arrestuar në Mal të Zi “Ndihem i kërcënuar nga të burgosurit shqiptarë”

MALI I ZI, DJUKANOVIÇ JEP DORËHEQJEN

Kryeministri Milo Djukanoviç, i cili udhëhoqi Malin e Zi drejt pavarësisë dhe sapo fitoi zgjedhjet e fundit parlamentare, do të dorëhiqet pas thuasje 3 dekadave në pushtet.

BOTA