ZHDUKJA E BLEONA MATËS, E ËMA BËN AKUZËN E FORTË: DYSHOJ TEK ISH-BASHKËSHORTI, I...

Bukurie Mata, nëna e Bleona Matës nga Kukësi, e zhdukur në maj të vitit 2010 thotë se i ka humbur të gjitha shpresat nga...

SPORTE EKSTREME NË “RANËN E HEDHUN”

Të gjithë të apasionuarit pas sporteve ekstreme, në "Ranën e Hedhun në Shëngjin u improvizua me mjete rrethanore rrëshqitjen prej 50 metrash. Adrenalina ishte...

GOLEM, FAMILJA PA BUKË PA SHTËPI

Këto janë pamjet e trishta ne familjen Hasaj në fshatin Golem të Shkodrës. Asgjë nuk të ngjason me një shtëpi apo me jetë njerëzore ,...

STOP DUHANIT, ALKOLIT DHE DROGËS

FINALIZOHET PROJEKTI I MINISTRISË SË BRENDSHME DHE ARSIMIT ME SHKOLLAT. Eshte finalizuar projekti i ministrise se brendshme dhe asaj te arsimit per perfshirjen e femijeve te shkollave ne politikat sensibilizuese kunder substancave psikotrope. Drejtoria e policise Shkoder ne bashkepunim me dar shpallen sot punimet me te mira dhe shkollat fituese.

“LOJRAT POPULLORE FEST” NË SHKODËR

Shkodra mirëpriti këtë radhë edicionin e 11-të të “Lojërave Popullore, Fest ″, organizuar me iniciativë të shoqatës “The Door”, e mbështetur nga Bashkia e...

SHKODËR: ZYRA E PUNËS SHPALL RRETH 1000 VENDE TË LIRA PUNE

Në zyrën e punës të qytetit të Shkodrës janë të shpallura rreth 1000 vende të lira por ato nuk plotësohen për shkaqe dhe faktorë të ndryshëm.

TABAKU : STRESI FAKTORË KRYESOR PËR SËMUNDJET E STOMAKU

Sëmundjet e stomakut po njohin rritje në vendin tonë , sic pohon edhe mjekja gastrohepatologe Nevila Tabaku , stresi është një nga faktorët kryesor që ndikon direkt në pjesën më të ndjeshme të organeve tona , në patologjinë e stomakut.

SHKOLLA “NDRE MJEDA” I SHPALL LUFTË BULLIZMIT

 Keto punime domethenese jane realizuar nga nxenesit e shkolles 9 vjecare “Ndre Mjeda” ne Shkoder, ne kuader te projektit te Bashkimit Europian lufta kunder bulllizmit ne sistemin arsimor ne Shqiperi.

ORATORI DON BOSKO, HAPEN LOJRAT VERORE

 Oratori Don Bosko, kthehet në pikë referimi gjatë stinës së verës për femijet, pasi cdo vit është kthyer në traditë hapja e lojrave verore.

“NA KANË DHËNË ÇADËR ME QERA”, DËSHMIA E PAZAKONTË E BANORES: PAGUAJMË 50 MIJË...

amilja Hoxha në Krujë shprehet se ka marrë ndihma minimale, dhe se kanë disa netë që paguajnë nga 5 mijë lekë të reja qera...

BOTA