SHKODËR, SHKELJA E TË DREJTAVE, IKËN KRYESIA E INVALIDËVE

Kryesia e shoqatës së invalidëve të Shkodrës ka dhënë dorëheqjen e parevokueshme. Shkak për këtë dorëheqje shprehet kryetari i shoqatës Ruzhdi Pode është mos...

KUR FJALËN E KANË GRATË; GARA NË SHIFRA MES MESHKUJVE DHE FEMRAVE

Si paraqitet në Shqipëri hendeku mes femrave e meshkujve sa u përket pagave, aktivitetit të biznesit dhe pjesëmarrjes në politikë. Renditjet ndërkombëtare tregojnë se...

PSE NUK VIHEN BUME NE LAGJEN “LIRIA”?

Prej një viti banorët e lagjes “Liria” trokasin ën zyra të ndryshme për vendosjen ëdy bumeve. Edhe ose kanë protestuar, askush nuk ka kthyer...

BANORËT: DUAM RRUGË, NË TË KUNDËRT PROTESTOJMË PARA BASHKISË

 Infrastruktura e munguar ne disa lagje te qytetit te Shkodrës po ua veshtirëson jetën qytetareve.

ZYRA E PUNËS, JO VETËM DERË PËR PUNË

Ndoshta vitet e  fundit roli I zyres vendore te punes, me se shumti  eshte konceptuar  ne formatin e nje zyre, ku veterregjistrohen  te papunet dhe vetem kaqe persa I takon, sherbimit ndaj qytetarve.

ENERGJIA, FLUKS NË ZYRAT E KNK

RRADHËT E NJERËZVE QË PRESIN PËR TË PAGUAR FATURAT VAZHDOJNË. Në zyrat e kujdesit ndaj klientit të OSHEE radhet e gjata vazhdojne te jene prezente cdo dite. Përveç atyre që paguajnë rregullisht faturat e energjisë elektrike shtimi i fluksit vjen nga ata abonentë që janë dyndur për paguar faturat e prapambetura si shkak i aksioneve të përditshme që po bën OSHEE në zbatim të plan-veprimit kombëtar për energjinë elektrike.

RRETHINA, “NDËRHYRJET NË RRUGË NUK DHANË REZULTAT”

 Këto janë pamjet gjatë ndërhyrjes që bëri Bashkia Shkodër për nivelimin e 3 km rrugë që lidhin fshatrat Bardhaj, Bleran dhe Bardhanjor në Njësinë Administrative Rrethina.

MEHMETAJ: NËNAT E REJA MBESIN PA NJË PUNË

ZYRA E PUNËS NGRE PROBLEMIN E MUNGESËS SË ÇERDHEVE. Drejtori i zyrës se punës ne Shkoder Dode Mehmetaj evidenton si problem papunesine e nenave te reja ,fenomen I cili vjen si shkak i mungesës se çerdheve ne Shkodër për kujdestarinë e foshnjëve gjate orareve te punës.

SHKODRA , 7200 TË PAPUNË

Papunesia vijon te jete nje problem ne qytetin e Shkodres .

INVALIDËT PËRSËRI PA TRANSPORT URBAN, PIRANI: PO TALLEN ME NE!

 Vetem 2 muaj e kane gezuar sherbimin urban falas invalidet e punes ne Qarkun e Shkodres pasi me mosmarrveshjen e fundit mes bashkise dhe shoqerise se transprtit ata e kane humbur serisht kete te drejte.

BOTA