KALVARI PËR TËRHEQJEN E PENSIONEVE

 Ne pikun e veres ne temperatura te cilat shkojne deri ne 40 grade te moshuarit e Shkodres qendrojne ne rradhe per te terhequr pensionin.

OMARAJ, 3KM RRUGË NË PRITJE PËR ASFALTIM

Rreth 1000 banorë të fshatit Omaraj në njësinë administrative Gruemirë të Malësisë së Madhe vujanë mungesën e infrastrukturës rrugore. Megjithëse njëra prej rrugëve që kalon përmes banesave të fshatit është rikontruktuar disa vite më parë, aksi tjetër rrugor me gjatësi rreth 3 km është tejet i amortizuar.

LUMI DRIN NË “LUFTË” ME MBETURINAT

Kjo fushe mbeturinash e ngritur ne buze te lumit Drin pranë urës se lagjes bahçallek mbushet çdo dite por asnjëherë nuk pastrohet . Ngulmues ne papërgjegjshmërinë e tyre dhe duke shkelur çdo ligj qe lidhet me mjedisin, asnjë instance vendore ne Shkodër realisht nuk është shqetësuar kurrë për pastrimin e ujerave dhe mjedisin përreth tyre.

GJENDJA CIVILE I RIKTHEHET NORMALITETIT

DEFEKTI I LINJËS SATELITORE DHE MUNGESA E INTERNETIT RREGULLOHEN PAS DY DITËSH.Defekti i dy ditëve të fundit në zyrat e gjendjes civile të Bashkisë Shkodër është rekuperuar. Linja satelitore e cila ka patur një shkëputje duke shkëptur edhe lidhjen e internetit tashmë ka gjetur një zgjidhje.

ORATORI DON BOSKO, HAPEN LOJRAT VERORE

 Oratori Don Bosko, kthehet në pikë referimi gjatë stinës së verës për femijet, pasi cdo vit është kthyer në traditë hapja e lojrave verore.

NIS “JAVA E DYERVE TË HAPURA” NË POLICI

NËNDREJTORI CANAMETI PRET NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME.Në pritjen e parë në javën e dyerve të hapura Drejtoria e Policisë së Shkodrës ka pritur nxënësit e shkollave të mesme të qytetit.

KINEMAJA ITALIANE DHE ROLI GJUHËSORË

Në kuadër të javës së gjuhës italiane në botë , në bibliotekën universitare “Luigj Gurakuqi” në Shkodër, u zhvillua një konferencë nën drejtimin e profesor Fabio Rossi .

INVESTIMI NË 13 RRUGICA, BANORËT: TË PASTROHEN

Punimet për rikonstruktimin total të zonës muzeale të qytetit, edhe pse me vonesë tashmë janë përmbyllur.

INVESTIMET PUBLIKE, VAZHDOJNË DËMTIMET

PEDONALET DHE LULISHTET PRE E VEPRIMEVE VANDALE. Demtimet e qytetareve ndaj investimeve publike vazhdojne te jene prezente ne qytetin e shkodres.

“NA KANË DHËNË ÇADËR ME QERA”, DËSHMIA E PAZAKONTË E BANORES: PAGUAJMË 50 MIJË...

amilja Hoxha në Krujë shprehet se ka marrë ndihma minimale, dhe se kanë disa netë që paguajnë nga 5 mijë lekë të reja qera...

BOTA