VAU DEJËS, INVESTIME NË FSHATIN SHELQET

Fshati Shelqet ne territorin e Bashkise Vau Dejes eshte kthyer ne nje kantier ndertimi. Prej disa ditesh Bashkia Vau Dejes ka nisur punen ne...

BIZNESMENI RAMADAN LIKAJ NDIHMA PËR FESTA

 kane vijuar dhe ne kete fundevit humanizmi i bisnesmenit ramdan likaj, i cili si presdent i kantines se veres miqesia ka shperndare 150 paketa ushqimore per persona ne kushte te dobeta ekonomike.

TREGTARËT E ZDRALES TAKOHEN ME KRYEBASHKIAKEN ADEMI

Tregtarët e fruta-perimeve që shesin në Zdrale kanë arritur që të takohen me kryetaren e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi.

TELAT E VARUR “VALËVITEN” NË RRUGËT E SHKODRËS

Prej më shumë se 7 vitesh në rrugët e qytetit të Shkodrës është prezent një fenomen mjaft shqetësues dhe I rrezikshëm për qytetarët.

ARSIMIMI I FËMIJËVE ROM DHE EGJYPTIAN

Pak para fillimit te vitit te ri shkollor, komuniteti rom dhe egjyptian kerkon me shume sinjalistike dhe mbrojtje ne afersi te shkollave dhe vendeve te cilat frekuentohen nga femijet e ketij komuniteti.

SHTIMI I HAPËSIRAVE TË GJELBËRTA NË LEZHË

Ne qytetin e Lezhës vitet e fundit jane shtuae ndjeshëm hapësirat e gjelberta. Ndërmarrja e gjelberimit ka nisur punën për mbjelljen 45 mijë rrënjëve...

TË VERBËRIT ORGANIZOJNË KAMPIONATIN LOKAL TË SHAHUT

Shoqata e të verbërve Shkodër ka filluar kampionatin e shahut i cili realizohet çdo vit tashme në muajin nëntor.Aktiviteti i cili me shume se gara sportive synon integrimin e kësaj shtrese është mbajtur ne ambientet e qëndres kulturore te fëmijëve.

BASHKIA SHKODËR, ZHVILLOHET TAKIMI I DYTË I PLANIT SOCIAL

 Plani Social i bashkisë Shkodër ka vijuar me takimin e dytë. Në tryezën e rrumbullakët në bibliotekën e qytetit

LIROHEN HAPËSIRAT PUBLIKE PRANË SPITALIT

 Trotuaret pranë fakultetit të shkencave të edukimit dhe spitalit rajonal të Shkodrës janë zgjuar me një hapësirë të liruar totalisht.

DEGA E PSIKOLOGJISË PREZANTON “MUZIKA DHE SEMIOTIKA”

AKTIVITET I ORGANIZUAR NGA STUDENTËT DHE PEDAGOGU QAMIL GJYREZI. “Muzika dhe semiotika” është tema që u prezantua nga dega e psikologjisë në universitetin “Luigj Gurakuqi”. Ky prezantim u realizua nga profesor Qamil Gjyrezi dhe studentët e psikologjisë. Pjesë e temës “Muzika dhe Semiotika” ishin student dhe pedagog të fakultetit të shkencave shoqërore të universitetit të Shkodrës.

BOTA