VIJON MBYLLJA E TREGUT TË BAGËTIVE NË STOM-GOLEM

 Ka vijuar bllokimi I treguT të gjësë së gjallë edhe këtë të dielë në Stom-Golem.Megjithatë shumë tregëtarë kanë tentuar që të shesin bagëtitë e...

“ENZA HOME” HAP DYERT NË SHKODËR

Enza Home, një marke e ofruar nga Yatas, tashmë është pjesë edhe e Shkodrës. Eshte bere inaugurimi është bërë në prezencën e qytetarëve te shumtë dhe personaliteteve te qytetit te Shkodrës.

SHOQATA PESHKIMIT , DENONCON GJUETINË E PALIGJSHME NË LIQEN

 Rreth 90 % e resurseve peshkore nё  Liqenin e Shkodres janё drejt zhdukjes si pasojё  e gjuetisё  me korent dhe me lёndё  plasёse.

ÇERTIFIKATA MIRËNJOHJEJE PËR STOMATOLOGËT SHKODRAN

Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë ka shpërndarë çertifikata mirënjohjeje për stomatologët më të mirë të Shkodrës të cilët kanë eksperience mbi 40 vjeçare në këtë profesion.

PËRCILLET PËR NË BANESËN E FUNDIT AT’KONSTANDIN PISTULLI

ME LUTJE E NDERIME I JEPET LAMTUMIRA AT’ KOSTANDINIT. Kisha Katolike ka percjelle per ne banesen e fundit me lutje e nderime At’Konstandin Pistulli. At’ Kostandini ishte i fundit nga kleri katolik qe i mbijetoi persekutimit te tmerrshem te regjimit komunist dhe qe gjithe jeten e tij rregulltare prej 70 vitesh ia dedikoi besimit fetar dhe njerezimit.

RAPORTI I OSBE : GRATË SHQIPTARE MË TË DHUNUARAT NË EUROPËN JUG-LINDORE

Në Shqipëri 31% e grave dhe vajzave deklaron se është ndeshur me një nga format e dhunës në 12 muajt e fundit, ku autorë...

PUNIMET NË KOPLIK, VËSHTIRËSOHET LËVIZJA E MIJËRA BANORËVE

 Kalimi i automjeteve në qytetin e e Koplikut vijon të vështirësohet dita-ditës.

RIKONSTRUKSIONI I FASADAVE NË QËNDËR TË QYTETIT

BASHKIA E SHKODRËS NIS PROJEKTIN, PËRFUNDIMI PRITET TË KRYHET NË PRILL 2015-tës. Brenda Prillit te 2015*-tes fasadat ne rrugen 28 Nentori ne qytetin e Shkodres do te marrin nje pamje krejt tjeter.

NË TEPE, LAGJIA QË BASHKËJETON ME MBETJET

Përtej premtimeve dhe projekteve për pastrimin e qytetit , realiteti vazhdon të mbetët i zymtë në qytetin e Shkodrës.

PYJET, VIJON SHKATËRRIMI NË PUKË

BASHKIA E FUSHË ARRËZIT DENONCON, KËRKON NDËRHYRJEN E POLICISË.Pasi kane shkatërruar thuajse plotësisht pyjet ne larte sit e maleve te Pukëskeqbërësit nuk po kursejnë as pyjet e rralla ne kurorat e qyteteve.

BOTA