NDREU: NUK I KEMI KAPACITETET PËR PASTRIMIN E KUNE- VAINIT

Ndotja e madhe ne zonen e mbrojtur Kune Vain eshte kthyer ne nje fenomen shqetesues per pushuesit por edhe per banoret dhe bizneset e...

NARAÇI: NË PEDIATRI SITUATA E QETË, FLUKS NORMAL VIZITASH

 Ndryshe nga disa reparte te tjera ne SpitalinR te Shkodres ku fluksi i pacienteve ne kete periudhe eshte mjaft i larte, ne Pediatri situate paraqitet krejt e qete.

DASHURIA PËR SHPENDËT

Ky është Dervish Çelepija nga fshati Bushat. Të paktën prej 20 vitesh ia I kushton të githë kohën shpendëve të egjër prej të cilëve...

MBETJET NË VELIPOJË, OPEROHET ME 3 FREKUENCA

 Bashkia e Shkodrws nw kontratwn e re me operatorin e pastrimit, ka ndryshuar edhe frekuencat e pastrimit te territorit nga 2 here ne dite ne tre here ne dite.

GJUETARËT, SENSIBILIZOJNË KOMUNITETIN

Pas Elbasanit, kane qene gjuetarët e Bushatit ato të cilët kanë dhene mesazhin e mbrotjes se faunës.

KËSHILLI BASHKIAK, MINIMUM I PJESËMARRJES

PROJEKT PËR 70-VJETORIN E ÇLIRIMIT, MIRATOHET NDIHMA EKONOMIKE.
Mbledhja e rradhes e Keshillit te Bashkise ashtu si edhe mbledhjen e kaluar filloi 30 minuta me vonese dhe keshilli i miratoi pikat e rendit te dites me minimumin e kuorumit te nevojshem. Nderkohe u vu ne dukje edhe mungesa e drejtuesve te Bashkise.

ZGJIDHET ÇËSHTJA E INVALIDËVE

TAKIM NË BASHKI, PREMTOHET SE NUK DO TË ZBRITEN MË NGA AUTOBUZËT.Invalidët në Shkodër duket se nuk do të hidhën më nga autobuzët e qytetit në tokë.

SHKOLLA “MARK LULA” ENDE PA DATË FILLIMI

DREJTUES TË BASHKISË DHE DAR, TAKOHEN POR NUK ZGJIDHIN ASGJË.Mos fillimi i proesit mësimor në shkollën “Mar Lula” e ndërtuar prej më shumë se një viti është kthyer në një çështje edhe në Bashkinë Shkodër. Në lidhje me këtë problem është zhvilluar një takim mes Bashkisë dhe Drejtorisë Rajonale të Arsimit gjë të cilën e pohon Ludovik Vuka përgjegjës i zyrës së arsimit në Bashkinë e Shkodrës.

KORONAVIRUS, SHITJET NË SUPERMARKETE U RRITËN ME 300%; KOMPANITË: NUK KA VEND PËR PANIK,...

Shqiptarët u gdhinë të hënën e kësaj jave me lajmin se ishin zbuluar dy raste të qytetarëve të prekur nga coronavirus diçka që duket...

BOTA