QENDËR DITORE PËR FËMIJËT NË NEVOJË

MËSIMDHËNIE, ARGËTIM DHE USHQIM PËR FËMIJËT NË SITUATË RRUGE.

LEGALIZIMET, MBYLLET PROÇESI

DODANI: NGA DATA 10 GUSHT JANE BËRË 11.500 VETËDEKLARIME.

BARDHAJ-MES FILLON RIKONSTRUKSIONI

DEDVUKAJ: PO PUNOJMË EDHE PËR PËRMIRËSIMIN E SINJALISTIKËS. Shume shpejt Autoriteti Rrugor Verior do fillojë rikonstruksionin e rrugës Bardhaj-Mes ketë e tregoi për Star Plus drejtori Nikolin Dedvukaj.

MINATORËT, SIGURIM VULLNETAR

DRSSH: KJO KATEGORI TË PLOTËSOJË VITET PËR TË PËRFITUAR PENSIONIN. Minatoret si nje kategori e veçante e perfituesve nga skema e e sigurimeve shoqerore duhet te kene 30 vite pune ne total 12 prej te cilave duhet te jene nen toke per te perfituar nga kjo skeme.

LEGALIZIMET, TË HËNËN PËRFUNDON AFATI

DODANI: DERI TANI RRETH 11.000 APLIKIME, FLUKSI DITOR ËSHTË 400 VETËDEKLARIME. Afrimi i datës 31 janar që është dhe afati i fundit i aplikimeve për legalizimin e objekteve informale, ka sjellë fluks dhe radhë të gjata në zyrat e Aluizni-t ne qytetin e Shkodres.

BASHKIA LARGON KABLLOT, DËMTOHET RËNDË BIZNESI

MOSMARREVESHJET MES PALËVE, DËMTOJNË ATO QË PAGUAJNË. Ishte ky fillimi I nje aksioni pa paralajmerim jo per firmat private, por per biznesin e cili me shume se kushdo tjeter, bien viktime e mos bindjes se firmave private dhe institucioneve me njera tjetren.

BANORËT ANKOHEN PËR RRUGËN “LIDHJA E PRIZRENIT”

SIPAS TYRE PREJ 25 VITESH AI AKS RRUGOR ËSHTË TOTALISHT I AMORTIZUAR. Rruga “Lidhja e Prizrenit” në lagjen “Manush Alimani” në qytetin e Shkodrës prej vitesh vijon që të jetë e amortizuar thuajse totalisht.

KARTA E SHËNDETIT EDHE NË SHKODËR

OSJA: KY ËSHTË FILLIMI I MJEKËSISË ELEKTRONIKE, DO PASOJË ME SHËRBIME TË TJERA. Diten e merkure ministri i shendetesise Ilir Beqja dhe Drejtori i Fondit te Sigurimit te Kujdesit Shendetesor Astrit Beci prezantuan karten e shendetit, edhe ne Qarkun e Shkodres ka filluar shperndarja dhe venia ne eficence e kesaj karte.

RIKONSTRUKTOHET SHTËPIA E TË MOSHUARVE

GUSHTA: KJO ISHTE NDËRHYRJE EMERGJENTE PRESIM EDHE INVESTIME TË TJERA. Pas publikimit nga ana e drejtores se shtepise se te moshuarve per problemin e...

ENERGJIA, FLUKS NË ZYRAT E KNK

RRADHËT E NJERËZVE QË PRESIN PËR TË PAGUAR FATURAT VAZHDOJNË. Në zyrat e kujdesit ndaj klientit të OSHEE radhet e gjata vazhdojne te jene prezente cdo dite. Përveç atyre që paguajnë rregullisht faturat e energjisë elektrike shtimi i fluksit vjen nga ata abonentë që janë dyndur për paguar faturat e prapambetura si shkak i aksioneve të përditshme që po bën OSHEE në zbatim të plan-veprimit kombëtar për energjinë elektrike.

BOTA