PAPA FRANÇESKU, 11 ORË NË SHQIPËRI

PUBLIKOHET AGJENDA E VIZITËS SË 21 SHTATORIT. SHPALLET “QYTETAR NDERI” .

EDUKIMI NË VAZHDIM, MJEKËT E SHKODRËS NË RREZIK

JANAR 2015, MJEKËT PA LIÇENSË APO PA PIKË KREDITE DO PEZULLOHEN .

RIKONSTRUKSIONI I LINJAVE TË ENERGJISË

PUKË, CEZ NË AKSION PËR EVITIMIN E RREZIKUT NDAJ BANORËVE .

LIGJI PËR KLD, REAGON OSBE

REFORMA NË DREJTËSI KA NEVOJË PËR NJË QASJE SERIOZE DHE TË GJITHANSHME .

DAR PO APLIKON PROJEKTE PILOT PËR NDRYSHIMIN E METODAVE TË MËSIMDHËNIES

PROVIMET E MATURËS DHE LIRIMIT U MBYLLËN ME SUKSES .

SHQIPËRIA ME 61 NJËSI VENDORE

KOMISIONI PARLAMENTAR MIRATOI NË PARIM NDARJEN TERRITORIALE.

ILO WORKSHOP PËR NXITJEN E PUNËSIMIT

SHKODRA, KUKËSI DHE LEZHA 3 QARQET ME NUMRIN MË TË MADH TË TË PAPUNËVE .

KALAJA “ROZAFA” DYFISHON TURISTËT DITORË

MLIKA: QERSHORI SHUMË MË I SUKSESSHËM SE VITIN E KALUAR .

BOTA