SHIFRAT E PUNËSIMIT, NJË MASHTRIM

QYTETARËT SHKDORANË: PLOTËSOJMË FORMULARË KOT.
Deklarimet zyrtare te koheve te fundit nga Zyra e Punesimit, se tregu I punes ne Shkoder ofron rreth 600 vende te lira pune, por mungon kerkesa, kane ngjallur reagimin e qytetareve shkodrane.

ADMINISTRATA TË KTHEHET NË PUNË

QYTETARËT, PJESËRISHT TË KËNAQUR ME PERFORMANCËN E NËPUNËSVE CIVILËTe dielen perfundon vera. A ka pushuar mjaftueshem administrata publike?Sa te kenaqur jeni me punen e...

QYTETARËT KUNDËR DHUNËS NDAJ NXËNËSVE

PRINDERIT KUNDËR LARGIMIT, FËMIJET JANË PROBLEMATIKË. Largimi i mësueses Suela Pirani nga shkolla 9 vjeçare “Prekë Gjoni” në Bajzë ka sjellë reagimin dhe të komuniteti e prindërve të vetë fëmijeve që frekuentojnë këtë shkollës.

SHKODËR, QYTETARËT: OFERTAT CELULARE TË PAPËRBALLUESHME

Tarifat e larta të ofertave nga kompanitë celulare në Shqipëri për shumë prej qytetarëve shkodranë janë të papërballueshme. Ata shprehen se nisur nga të ardhurat...

8 MARSI, NË SHKODËR NUK PROTESTOHET POR FESTOHET !

 8 Marsi date e cila qe prej shekullit XIX shenon ne mbare boten diten Nderkombetare te Gruas.

SHKODRANËT: PUSHIMET I FILLOJMË KUR TË KTHEHEN FËMIJËT

Pavarësisht se sezoni turistik është hapur që në muajin qershor, shumë qytetarë të Shkodrës nuk I kanë filluar akoma pushimet e tyre. Të pyetur...

ÇFARË DO TË BËJNË QYTETARËT E KOPLIKUT ME 30 QERSHOR?

Vetëm 4 ditë larg 30 qershorit, qytetarët e Kopliku duket se janë të ndarë sa I përket pjesëmarrjes në votime. Të pyetur nga Star...

BANKAT, KREDI ME INTERESA TË LARTA

QYTETARËT: INTERESAT E KREDIVE NË BANKA JANË TEPËR TË LARTA

BANORËT TË RREZIKUAR NGA AMULLIA E SINJALISTIKAVE

SIPAS TYRE ÇDO DITË PËRBALLEN ME SITUATA NGA MË TË NDRYSHME. Frike pasiguri, dhe veshtiresi ne qarkullim. Me keto fjale e perkufizojne kalimin ne rrugicat e gjuhadolit, vete banoret e kesaj zone te cilet deklarojne se cdo dite eshte nje sfide e re per te qarkulluar.

QYTETARËT KUNDËR RRITJES SË ÇMIMIT PËR TRANSPORTIN URBAN

POR KA EDHE NGA ATA TË CILËT JANË BESNIK TË LËVIZJES ME BIÇIKLETË. Në qytetin e shkodres pritet që shumë shpejt të rritet cmimi i shërbimit urban dhe pikërisht në lidhje për këtë temë Star Plus

BOTA