ÇMIMI I ENERGJISË, NGROHJA TASHMË ME DRU

SHKODRANËT NISIN KURSIMIN, PREFEROJNË MJETE TË TJERA PËR NGROHJE.Pervec te fthotit te janarit tashme eshte shtuar edhe nje tjeter pakenaqesi per Shkodranet ,ajo e rritjes se cmimit te energjise elektrike qe ka hyre ne fuqi me daten 1 janar .

SHKODRANËT, KUNDËR UEFA-s

QYTETARËT REAGOJNË NDAJ DËNIMIT QË IU BË KUQEZINJVE  

TË PRISHEN NDËRTIMET PA LEJE

QYTETARËT MBËSHTESIN VENDIMIN E QEVERISË.

KUNDËR RRITJES SË MOSHËS SË PENSIONIT

QYTETARËT, PAK TË INFORMUAR PËR NDRYSHIMIN E LIGJIT
Por si eshte pritur ndryshimi I ligjit per pensionet nga qytetaret?

ADMINISTRATA TË KTHEHET NË PUNË

QYTETARËT, PJESËRISHT TË KËNAQUR ME PERFORMANCËN E NËPUNËSVE CIVILËTe dielen perfundon vera. A ka pushuar mjaftueshem administrata publike?Sa te kenaqur jeni me punen e...

TRITOLI NË VEND, QYTETARËT: NGJARJE E DËNUËSHME DHE KRIMINALE

NGA ANA TJETËR SHKODRANËT DEKLAROJNË SE QEVERIA DUHET TË BËJË MË SHUMË PËR RENDIN.

SHIFRAT E PUNËSIMIT, NJË MASHTRIM

QYTETARËT SHKDORANË: PLOTËSOJMË FORMULARË KOT.
Deklarimet zyrtare te koheve te fundit nga Zyra e Punesimit, se tregu I punes ne Shkoder ofron rreth 600 vende te lira pune, por mungon kerkesa, kane ngjallur reagimin e qytetareve shkodrane.

SHKODRANËT JAPIN OPINIONET E TYRE PËR STOPKORRUPSIONIT.AL

SIPAS QYTETARËVE KJO ËSHTË NJË FORMË E MIRË, POR DUHEN VEPRIMET KONKRETE.

E DIELA, NJË DITË FUNDJAVE NË SHKODËR

NUK KA MË PIKNIK, POR SHKODRANËT ORGANIZOHEN NË MËNYRA TË NDRYSHME.Ne qytetin e Shkodres duket se fundjavat jane gjithnje te organizuara.

BOTA