SHKODËR, PROTESTË KUNDËR REFORMËS

ÇOBAJ: KY ËSHTË VETËM FILLIMI I REAGIMIT QYTETAR KUNDËR PADREJTËSIVE

MARRËVESHJE TREPALËSHE PËR SEZONIN TURISTIK

SHQIPËRI, MALI I ZI DHE KOSOVË, LEHTËSOJNE KALIMIN NË KUFI .

ZHBLLOKOHET HYRJA E SHKODRËS

LIROHET PËRKOHËSISHT KALIMI PËR TU BLLOKUAR SËRISH PAS SEZONIT VEROR .

NDOTJA E MJEDISIT NË ZONAT E BANUARA

HAPËSIRAT MES PALLATEVE NË SHKODËR, VENDHEDHJE MBETURINASH .

20 VITE PA BANJO PUBLIKE

SHKODËR, MUNGESA E BANJOVE PUBLIKE KTHEN AMBJENTET PUBLIKE NË TË TILLA .

TRAFIKU, RIKONSTRUKTOHET URA E BAHÇALLEKUT

DEDVUKAJ: PO NDËRHYHET ME QËLLIM ULJEN E TRAFIKUT NË KETË ZONË.

NË PRITJE TË SHËRBIMIT SHËNDETËSOR

TË MERREN MASA PËR PËRBALLIMIN E FLUKSIT TË SEZONIT VEROR .

KARBURANTET, 50 M LARG OBJEKTEVE PUBLIKE

QEVERIA MIRATON KRITERET E REJA PËR ZONAT E SHËRBIMIT .

DRITAN DAJTI, 4 DËNIME PËRJETË

GJYKATA E KRIMEVE TË RËNDA E DËNOI PËR AKUZEN E VRASJES SË POLICËVE .

SHIROKA, LARG LAVDISË SË DIKURSHME

PIKA TURISTIKE, NË BASHKËJETESË ME INERTET DHE RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS .

BOTA