SISTEMI I RI ONLINE PËR HIPOTEKAT, ARTAN LAME TREGON ÇFARË DO NDRYSHOJË: KONTAKTI NËPUNËS-QYTETAR...

Kreu i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës Artan Lame ka folur sot për risitë që vijnë me sistemin e ri online për hipotekat në një...

RIMËKËMBJA EKONOMIKE/ QEVERIA MIRATON GARANCINË E DYTË SOVRANE, KAP SHIFRËN E 15 MILIARDË LEKËVE

Qeveria ka miratuar sot më 13 maj garancinë e dytë sovrane e cila është më e madhe se e para. Nëse garancia e parë...

PESIMIZMI I BERZH PËR EKONOMINË SHQIPTARE: DO TË BJERË ME 9% NË 2020-N, MË...

Sa më shumë kalon koha aq më të zymta bëhen parashikimet e institucioneve ndërkombëtare për rritjen ekonomike të Shqipërisë, si rrjedhojë e pasojave që...

“SHQIPËRIA KA HUMBUR 10 HERË MË SHUMË VENDE PUNE SE SHTETET E TJERA NË...

Dhoma e Tregtisë së Maqedonisë në një analizë që ka bërë për pasojat e Covid-19 në ekonomi ka krahasuar ndër të tjera të dhënat...

RRITET STOKU I RIMBURSIMIT TË TVSH-SË, ARRIN NË 12.5 MLD LEKË! DY KOMPANI MORËN...

Rritet përsëri stoku i rimbursimit të TVSH-së. Sipas të dhënave të Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve stoku i rimbursimit arriti në 12.5 miliardë lekë...

BANKA E SHQIPËRISË: FONDI I NDËRHYRJES SË JASHTËZAKONSHME, 1.9 MILIARDË LEKË

Fondi i Ndërhyrjes së Jashtëzakonshme u shtua me 654 milionë lekë nga arkëtimi i kontributit vjetor të bankave, në fund të muajit prill 2020. Banka...

BANKA E SHQIPËRISË: SHTYPEN KARTËMONEDHAT E REJA 500 LEKË DHE 2000 LEKË

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë në mbledhjen e fundit ka vendosur miratimin e shtypjes së kartëmonedhave shqiptare me kurs ligjor, me prerje 500...

EKONOMI, NDRYSHOJNË PAGESAT NË BANKA

Përmes liçensimit të agjentëve, Banka e Shqipërisë synon uljen e kostove në shërbimet bankare, por po ashtu dhe përfshirjen e 70 përqind të popullsisë...

“KORONAVIRUSI KA DHËNË GODITJE TË FORTA NË EKONOMI”, GENT SEJKO: MASAT E COVID-19 KANË...

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko në një konferencë live për mediat deklaroi se koronavirusi ka dhënë goditje të forta në ekonomi. Ai tha...

SHQIPËRIA E FUNDIT NË RAJON PËR PAGESAT DIREKTE GJATË PANDEMISË, RAJONI: RRITJE PENSIONESH, DRITA...

Fundi i karantinës duket se është afër, dhe tashmë kanë filluar llogaritë më konkrete të humbjeve dhe shpenzimeve nga qeveritë e vendeve të prekura....

BOTA