CES 2015: Ky robot mund t’ju vjedhë punën një ditë!

Mirë se vini në të ardhmen njerëz, bëhuni gati të ndiheni të padobishëm. Toshiba prezantoi një robot të ri në panairin CES 2015 në Las Vegas, i cili mund t’ju vjedhë punën një ditë.

Roboti quhet Chihira Aico dhe është shumë i ngjashëm me një njeri. Chihira Aico mund të punojë si asistente profesionale e shëndetësisë, do të ndihmojë të vjetrit ose personat me aftësi të kufizuar. Kompania pretendon se ky robot Android është shumë i ngjashëm me një qenie njerëzore si nga pamja ashtu edhe nga mënyra se si sillet dhe lëviz trupin. Roboti këndon shumë mirë edhe këngët e John Denver

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Ka5diu53aQE?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]