SHKODRANËT NISIN KURSIMIN, PREFEROJNË MJETE TË TJERA PËR NGROHJE.Pervec te fthotit te janarit tashme eshte shtuar edhe nje tjeter pakenaqesi per Shkodranet ,ajo e rritjes se cmimit te energjise elektrike qe ka hyre ne fuqi me daten 1 janar .

Qytetaret tashme kane filluar ta kursejne ate per faktin e mos perballimit te paguarit te fatures se energjise elektrike . Nje menyre me ekonomike dhe me e lire sipas tyre eshte ngrohja me dru ose me gaz .Star plus para disa kohesh kur u be e ditur se do te kishte rritje te cmimit te energjise elektrike, gjithashtu ka pyetur shkodranet dhe ata jane shprehur se nuk jane dakord me kete rritje . Tashme atyre nuk iu mbetet gje tjeter pervec se te kursejne sa me shume qe te munden ,per te perballuar faturat ne fund te muajit .

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/fP-gsyr-JmM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]