Masat e reja te kishes per meshat. Neser ne Shkoder rikthehen besimtaret ne kishe.

Masat i beri te ditur arqipeshkevi i Shkodres monsinjor Angelo Massafra gjate inaugurimit te fillimit te punimeve per ndertimin e kompanjelit te Kishes se Shen Kollit ne Shkoder.

Te respektohet distancimi fizik te pakten 1.5 meter larg njeri-tjetrit.
*personat e se njejtes familje mund te rrine sebashku

Te perdoren masat mbrojtese anti covid sipas udhezimeve te MSH.

Vendi I ujit te bekuar do te jete I zbrazur.

Te mos jepet dora, por te behet nje gjest I dhenies se paqes.

Kungimi te jepet ne dore.

Ata qe kane problem te theksuara shendetesore jane te lutur te qendrojne ne shtepi dhe kremtimet ti ndjekin nepermjet Radio Marise Shqiptare dhe Mediat.