Ne kuader te levizjes “Nuk Heshtim Me” u organizua nje darke bamiresie ne te cilen ishin te ftuar kandidatet per deputet te partive politike.

Alketa Leskaj pjese e levizjes tha se qellimi i ketij aktiviteti ishte financimi i projektit me titull “Perralle nga e tashmja”, qe konsiston ne krijimin e nje Rruge Arti me piktura murale ne periferi te qyetit te Shkodres. I pranishem ishte dhe kandidati per deputet i pdiu Seit Fishta premtoi se do te impenjohet ne vecanti per realizimin e ketij projekti por edhe per inisiativa te tjera te ngjashme si kjo. Ne emer te PBDIU sa i perket vizionit dhe politikave gjinore te kesaj force politike u shpreh dhe Liljan Idrizi. Momenti tjeter i kesaj levizje do te jete realizimi dhe inaugurimi i Street Art.