Me 18 vota pro dhe 8 kundër asambleja e Vllaznia sh.a ka miratuar pasqyrat financiare të 2017 duke mos dështuar ashtu si pak ditë më parë.

Në total janë 1 miliard e 400 milion lekë të vjetër prej të cilave më shumë se 600 milion janë detyrime dhe borxhe. Gjatë mbledhjes pati debate.

Pas debatit anëtari Fatlum Nurja renditi disa prej shkeljeve me të cilat kryebashkiakja Ademi nuk është dakord.

 

PUBLICITET