Dëbora ngjyrë jeshile në qytetin rus të Pervouralsk ka ngritur shqetësime rreth efekteve të ndotjes tek banorët.

Shumica e banorëve mendojë se është shkaktuar nga ndotja e ambientit, mospastrimi i mbeturinave dhe nga emetimet e një fabrikë kromi në qytet.

Videot e borës ngjyrë jeshile janë bërë virale në internet.

Pamjet janë filmuar pranë një kopshti fëmijësh që ndodhet ngjitur me uzinën.

Por fabrika lokale e kromit ka insistuar se fenomeni nuk ka të bëjë fare me punën e tij.