Statusi i plotë i ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri në Fb:

“Pavaresisht se Garda vetem ka cituar vendimin e gjykates, dua t’i kerkoj ndjese familjareve per sado jane lenduar nga permendja e nje vendimi haptazi te padrejte! 21 Janari ishte dhe mbetet nje krim shteteror, ende i pandeshkuar!”

/ Star Plus TV /