Në redaksinë e Star Plus ka mbërritur një video shqetësuese për komunitetin e zonës së Postribës.

Një banor i kësja zone nepwrmjet këtyre pamjeve amatore denoncon situatën në lidhje me ndotjen e rrezikshme që bëhet nga një fabrike e cila gjitha mbeturinat i hedh në kosha madje dhe në trotuarë.

Shqetësimi i banorit në fjalë i cili kërkon të mbetet anonim është se se këto mbeturina përmbajnë ndotje toksike dhe askush nuk ndërhynë .

Në këto kushte banorët përvec ndotjes nuk kanë as se ku të hedhin mbeturina