Festa e Halloween ka gjetur më ndryshe një seancë të zakonshme të Parlamentit në Kanada. Disa nga deputetët gjatë ditës së sotme në këtë Parlament kanë vendosur të marrin pjesë me maska, për të shënuar edhe këtë ditë.

Kryeministri i këtij vendi, Justin Trudeau ka shpërndarë një fotografi nga kjo ngjarje duke thënë se Parlamenti ka pasur disa deputetë më ndryshe të cilët kanë bërë pyetje dhe kanë tentuar të ndryshojnë mbarëvajtjen e rregullt të këtij procesi.