Një aksident tragjik ka ndodhur në fshatin Zhabar të Mitrovicës. Dera e oborrit ka zënë poshtë dy vajzat e mitura të familjes nga 4-5 vjeçe.

Si pasojë e këtij incidenti, 4-vjeçarja ka ndërruar jetë . Ndërsa vajza tjetër është dërguar në spital për të marrë ndihmën e nevojshme, dhe aktulisht ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 16:00.